Wie ben ik?

 

Kindercoach Dronten Danielle FischerMijn naam is Danielle Fischer en ik ben de oprichter en eigenaar van Weer!Kracht Coaching & Training. Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen kinderen. Samen met mijn man, het hondje en 6 kippen woon ik in Ketelhaven. Ik ben een groot liefhebber van muziek en daarom bezoek ik in mijn vrije tijd graag concerten in binnen- en buitenland. Daarnaast heb ik een passie voor koken en doe ik wekelijks aan Krav Maga.

Nadat mijn eigen kinderen naar het voortgezet onderwijs gingen ben ik in 2006 gestart als leraarondersteuner. Eerst binnen het reguliere basisonderwijs en sinds 2008 binnen het (cluster 4) speciaal basisonderwijs. Binnen het speciaal onderwijs heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van o.a. stoornissen in het autistisch spectrum en de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen. Op dit moment doe ik dit werk nog parttime naast Weer!Kracht Coaching & Training.

Mijn affiniteit met, en liefde voor, kinderen die wat extra persoonlijke aandacht nodig hebben op het gebied van sociaal emotionele ontwikkeling heeft mij doen besluiten om diverse opleidingen te gaan volgen om uiteindelijk kindercoach te kunnen worden. Hiervoor heb ik in 2016 o.a. de HBO opleiding Kindercoach en de master module sociale psychologie afgerond. In 2017 heb ik dit aangevuld met trainingen waardoor ik o.a. gecertificeerd Rots & Water trainer ben (met een specialisatie voor kwetsbare meisjes), gelicenceerd ben voor het gebruik van de Coachee! methode en gecertificeerd prevent coach rouw en verlies bij kinderen. Naast de reeds gevolgde opleidingen, vind ik het belangrijk om te blijven ontwikkelen. Regelmatig zal ik zelf nog diverse trainingen en workshops volgen om mijn diensten optimaal te kunnen blijven aanbieden en daardoor u en uw kind zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Reacties zijn gesloten.