Wie ben ik?

Mijn naam is Danielle Fischer en ik ben de oprichter en eigenaar van Weer!Kracht Coaching & Training. Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen kinderen. Samen met mijn man, onze kat Bobbie en kippen woon ik in Ketelhaven. Ik ben een groot liefhebber van muziek en daarom bezoek ik in mijn vrije tijd graag concerten in binnen- en buitenland en breng ik veel tijd door met mijn kleinzoon van 5.

Nadat mijn eigen kinderen naar het voortgezet onderwijs gingen ben ik in 2006 gestart als leraarondersteuner. Eerst binnen het reguliere basisonderwijs en sinds 2008 in het (cluster 4) speciaal onderwijs. Binnen het speciaal onderwijs heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van o.a. stoornissen in het autistisch spectrum en de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen. 2 Dagen per week verzorg ik voor alle groepen het atelier sociaal Emotioneel en sta i 1 dag voor groep 6/7. Naast het werken met de leerlingen ben ik anti- pestcoördinator/ medewerker sociale veiligheid.

Mijn affiniteit met, en liefde voor, kinderen die wat extra persoonlijke aandacht nodig hebben op het gebied van sociaal emotionele ontwikkeling heeft mij doen besluiten om diverse opleidingen te gaan volgen om uiteindelijk kindercoach te kunnen worden. Hiervoor heb ik in 2016 o.a. de HBO opleiding Kindercoach en de master module sociale psychologie afgerond. In 2017 heb ik dit aangevuld met trainingen waardoor ik o.a. gecertificeerd Rots & Water trainer ben (met diverse specialisaties) en gediplomeerd Sta Sterk Trainer Omgaan Met Pesten. Ik ben aangesloten bij het landelijke team van verschilmakers. Samen verzorgen we door heel Nederland trainingen en workshops voor kinderen, ouders en professionals die op wat voor een manier ook met pesten te maken hebben.

Naast de reeds gevolgde opleidingen, vind ik het belangrijk om te blijven ontwikkelen. Regelmatig zal ik zelf nog diverse trainingen en workshops volgen om mijn diensten optimaal te kunnen blijven aanbieden en daardoor u en uw kind zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Reacties zijn gesloten.