Tarieven

Tarieven Kindercoaching

Telefonische intake: Gratis
Kennismakingsgesprek: € 45,- per uur
Coaching sessie: € 65,-
Gesprek met derden: € 85,- per uur (incl. verslaglegging)
Reiskosten (buiten Dronten): € 0,19 p/km en € 12,50 per half uur reistijd

Coaching sessies duren 1 uur, waarvan 10 minuten worden gebruikt voor voorbereiding en verslaglegging.

Tarieven Trainingen & Workshops

Groepstraining Rots & Water (kinderen): € 275,- (8 lessen van 1 uur)
Groepstraining Rots & Water (meisjes en vrouwen): € 275,- (8 lessen van 1 uur)
Sta Sterk Training Weer!Krachtig tegen pesten € 375,- (10 bijeenkomsten van 1½ uur)

De kosten van alle trainingen zijn inclusief benodigde materialen. Voor Rots & Water trainingen geldt dat er maximaal 8 deelnemers aan een training kunnen meedoen. Voor de Sta Sterk Training maximaal 6 deelnemers.

Trainingen of workshops voor scholen, instellingen en/of bedrijven zijn altijd maatwerk, neem hiervoor contact op via e-mail of het contactformulier.

Alle genoemde tarieven zijn inclusief de van toepassing zijnde BTW.

Annuleringen

Een annulering of verplaatsing van een coaching gesprek of sessie dient minimaal 24 uur van te voren telefonisch of via e-mail doorgegeven te worden. Pas nadat de annulering of verplaatsing is bevestigd zullen er geen kosten in rekening worden gebracht.
Voor het annuleren van een training of workshop gelden de onderstaande regels;
– Bij annulering na inschrijving tot vier weken voor aanvang zijn de annuleringskosten 50%.
– Bij annulering na inschrijving binnen vier weken voor aanvang zijn de annuleringskosten 100%. Dit geldt ook voor tussentijdse beëindiging, bij aanvang, of bij het niet verschijnen bij de training of workshop.

Vergoedingen

De kosten van kindercoaching vallen niet onder primaire ziektekosten en worden daardoor veelal niet vergoed door de ziektekostenverzekering. Soms worden ze geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit een pakket ‘alternatieve zorg’. Er zijn gelukkig steeds meer verzekeringsmaatschappijen die de resultaten erkennen van effectieve coaching en deze vergoeden in aanvullende verzekeringspakketten. Informeer daarom altijd of uw verzekering de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed.

In sommige gevallen is psychologische hulp aftrekbaar van de belasting. Voor meer informatie kunt u terecht bij bijvoorbeeld het Nibud, de Belastingdienst of bij een persoonlijke belastingadviseur.

Reacties zijn gesloten.