Weer!Krachtig tegen Pesten met de Sta Sterk Training

De Sta Sterk Training is speciaal voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar die, op welke manier dan ook, te maken hebben met de gevolgen van pesten. Aangezien onderzoeken uitwijzen dat van de kinderen in de basisschoolleeftijd er maar liefst 1 op de 10 op school, de sportvereniging of in de buurt gepest wordt (en online zelfs 1 op de 5 kinderen) richt deze training zich speciaal op deze doelgroep. Pesten gebeurt vaak en lang en maakt kinderen onzeker, verdrietig, depressief en veroorzaakt zelfs lichamelijke klachten.

In de training werken we aan sterke lichaamstaal, vergroten van het zelfvertrouwen, een positief zelfbeeld, assertiviteit en het aangeven en aanvoelen van grenzen.

Per training kunnen maximaal 6 kinderen deelnemen. Er is bewust gekozen voor een kleine groep waarbij veiligheid, wederzijds respect en vertrouwen bovenaan staat. Na afloop van de training ontvangt iedereen het Sta Sterk certificaat!

Duur en kosten

De training bestaat uit 10 bijeenkomsten van anderhalf uur. De bijeenkomsten vinden wekelijks plaats. De kosten bedragen € 325,- per deelnemer. Dit is inclusief werkmap, gebruik materialen en een ouderbijeenkomst. Tijdens deze ouderbijeenkomst neem ik u mee in de opbouw en het verloop van de training.

Deelname

Heeft uw kind te maken met pesten en de gevolgen van van pesten? Weinig zelfvertrouwen? Moeite met het aangeven van grenzen? Dan kunt u uw kind aanmelden. Na aanmelding zal ik contact met u opnemen voor een eerste kennismaking.

De startdata van de Sta Sterk Training zijn flexibel, zodra er voldoende aanmeldingen zijn wordt de training gestart. Wilt u meer informatie over de training of de planning neem dan contact met mij op. De eerstvolgende training zal na de zomervakantie starten.

Reacties zijn gesloten.